۱۷ مدل کفش طبی زنانه شیک و زیبا (قیمت مناسب) + خرید اینترنتی
راهنمای خرید کفش طبی زنانه

بارها شنیده ایم که از پا به عنوان قلب دوم یاد میشود و میدانیم که سلامت پا چقدر اهمیت دارد. پوشیدن کفش های پر زرق و برق ولی فاقد استاندارد میتواند در طولانی مدت برای پا خطراتی داشته باشد و موجب انواع بیماری های مربوط به پا شود، در این مطلب قصد داریم انواع کفش طبی زنانه را مورد برسی قرار دهیم تا شما عزیزان بهترین انتخاب را داشته باشید.
قبل از اینکه به راهنمای خرید کفش طبی زنانه بپردازیم بهتر است بدانید که هر کفش طبی نمیتواند برای شما مناسب باشد و شما باید عوامل مختلفی را مد نظر داشته باشید. به طور مثال اگر پنجه ی پای شما پهن است باید در هنگام خرید کفش حتما به پهن بودن پنجه ی کفش توجه کنید در غیر این صورت کفش طبی هیچ کمکی به شما نخواهد کرد. پس قبل از خرید کفش طبی حتما سایز، طول انگشتان، لاغری یا پرحجم بودن روی پا و عرض پنجه را مد نظر داشته باشید.
۵ پیشنهاد با بالاترین امتیاز
۴ توصیه قبل از خرید
۱- گول فروشنده کفش را نخورید: برخی کفش های طبی در بازار وجود دارند که تنها شبیه کفش های ارتوپدی زنانه هستند و از هیچ استانداردی برخورد نیستند. معمولا فروشنده اسرار دارد که این کفش طبی و راحت است اما شکل به ظاهر نرم کفش چیزی جز عذاب برای انگشتان پای شما ندارد. پیشنهاد میکنیم قبل از خرید کفش حتما آن را بپوشید و کمی قدم بزنید. کفشی طبی است که نه تنها پای شما را اذیت نکند بلکه حسی راحتی وصف ناپذیری داشته باشد وگرنه با کفش های فانتزی موجود در بازار فرق چندانی ندارد.
۲- ظاهر کفش مهم است: قطعا خانمی وجود ندارد که ظاهر کفش برایش مهم نباشد، خانم ها حاضرند ساعت ها با کفش پاشنه بلندی که شاید یک مرد حتی حاضر نباشد یک قدم با آن بردارد را بروند و لبخند بزنند، اما اگر قصد دارید کفش طبی خریداری کنید بهتر است قید ظاهر فانتزی را بزنید و سراغ کفش های ساده تر بروید البته منظور ما کفش زشت نیست بلکه کفشی بدون پاشنه ی چند سانتی و جلو باریک است زیرا کفش های پاشنه بلند بیشتر برای مجالس و یا استفاده در کوتاه مدت پیشنهاد میشوند.
۳- بیاله یا چرم مصنوعی: از آنجایی که چرم مصنوعی از قیمت پایینی برخوردار است. اکثر تولید کنندگان برای ساخت کفش طبی از جنس بیاله استفاده میکنند. چرم مصنوعی یا بیاله به هیچ وجه مانع از طبی بودن کفش نمیشود و اکثر خانم ها به اشتباه فکر میکنند اگر کفشی از چرم طبیعی ساخته نشده باشد راحت نیست و عملا در آن عذاب میکشند. ما به شما این اطمینان را میدهیم طبیعی یا مصنوعی بودن چرم کفش به هیچ وجه در راحتی آن تاثییری ندارد.
۴- چرم بیاله مقاوم است: چرم بیاله به هیچ وجه پوست پوست نمیشود و سالیان سال میتوانید از چرم مصنوعی استفاده کنید. خیلی از خانم از بابت خط افتادن کفش در بخش پنجه از ما میپرسند که در پاسخ به این سوال میگوییم خط افتادن در پنجه از این جهت که منوط به راه رفتن است به مرور اتفاق میفتد و هیچ کفشی در دنیا حتی چرم طبیعی هم از این قاعده مستثنی نیست و به مرور زمان دچار خط در ناحیه ی پنجه کفش میشود.
در ادامه دعوت می کنیم لیستی از بهترین محصولات موجود در بازار را مشاهده کنید.
کفش طبی زنانه اسکچرز مدل ۱۵۷۶۵-BBK
- جنس: اکریلیک , الیاف مصنوعی , مش
- کفی: قابلیت ارتجاعی
- نحوه بسته شدن کفش: ساده
- انعطاف پذیر
- دفع فشار وارده
این کفش طبی زنانه دارای کفی با قابلیت ارتجاعی است و ضربات ناشی از راه رفتن را دفع میکند. با مراجعه به لینک زیر میتوانید این محصول را سفارش دهید.
کفش زنانه پاتکان مدل ۴۰۳ PR
- جنس محصول: چرم مصنوعی
- دارای پد خارپاشنه
- بسیار بادوام
- نرم و راحت
- جنس زیره ی این محصول پلی یورتان می باشد، و جزو بهترین زیره های کفش است.
- دارای لژ سه سانتی و شیب مناسب است.
- این کفش برای کسانی که مشکل خارپاشنه دارند، بسیار توصیه میشود.
اگر ساعات زیادی پیاده روی میکنید این کفش طبی زنانه بهترین گزینه است.
کفش طبی زنانه آریوان مدل ARZ555 K
- جنس: چرم مصنوعی
- طبی
- زیره باکیفیت
- قابلیت جدا شدن کفی
- بسیار سبک
کفش زنانه پرین مدلPR813B
- جنس: چرم مصنوعی
- طبی و سبک
- ساخته شده از مواد با کیفیت
- کفی ارگونومیک
کفش طبی زنانه پرین مدل ۳۰۰۱ PR
- جنس: چرم مصنوعی
- پد خارپاشنه: دارد
- بسیار سبک
- مقاوم در برابر ضربات
- دارای کپسول تهویه
- ساخته شده از رویه و زیره باکیفیت
کفش طبی زنانه نظرزاده مدل G360
- جنس: چرم مصنوعی
- مناسب برای پیاده روی
- بسیار سبک
- زیره باکیفیت
کفش طبی زنانه مدل شونیز
- جنس: چرم مصنوعی
- مقاوم در برابر سایش
- سبک
- کفی کاملا طبی
- فاقد بند جهت پوشیدن
کفش طبی زنانه کد KTgh2
- جنس: چرم مصنوعی
- دفع فشار وارده به پا
- زیره ی محکم و مقاوم
- داخل کفش بسیار نرم است
- انعطاف پذیری بالا
کفش طبی زنانه مدل ۹۹۲۷۷
- جنس: چرم مصنوعی
- گردش هوا
- قابلیت ارتجاعی
- دارای بالشتک هوا
- مقاوم در برابر سایش
- آج دار
- دفع فشار وارده
- کاملا تخت
- نحوه بسته شدن کشی
کفش طبی زنانه مدل ۹۹۲۷۷ بسیار خنک بوده و برای فصول گرم سال بسیار مناسب است. اگر میخواهید در تابستان ساعاتی طولانی پیاده روی کنید خرید این محصول را به شما پیشنهاد میکنیم.
کفش طبی زنانه مدل ۹۹۴۴۷۷
- جنس: چرم مصنوعی
- طبی و راحت
- قابلیت گردش هوا
- آج دار
- کفی قابل تعویض
کفش طبی زنانه مدل G360
- جنس: چرم مصنوعی
- دفع فشار وارده
- بسیار نرم و راحت
- مقاوم در برابر سایش
کفش طبی زنانه مدل PNK
- جنس: چرم مصنوعی
- دفع فشار وارده
- مناسب تابستان
- نحوه بسته شدن چسبی
- مقاوم در برابر سایش
کفش طبی زنانه مدل ۷۰۱
- جنس: چرم طبیعی
- قابلیت ارتجاعی
- کاهش فشار وارده
- در برابر سایش مقاوم است
- نحوه پوشیدن کشی است
کفش طبی زنانه مدل ۲۶
- جنس: چرم مصنوعی
- کاهش فشار وارده
- بسیار نرم و راحت
- دارای شیب مناسب
- ظاهر شیک و زیبا
- این کفش طبی زنانه در سایز های ۳۷ و ۳۸ موجود است.
کفش طبی زنانه مدل ۱۴
- جنس: چرم مصنوعی
- بسیار سبک
- بادوام
- راحت
- زیره ی نرم
- دارای بالشتک هوا
- این کفش طبی زنانه در سایز ۳۷ و ۴۰ موجود است.
اگر دنبال کفش طبی زنانه راحت و با دوام هستید، این محصول گزینه ی بسیار مناسبی برای شما بانوان گرامی میباشد.
کفش طبی زنانه مدل سلدا
- جنس: چرم پلی اورتان
- زیره ی کفش بادوام
- مقاوم در برابر سایش
- سبک
- کفی قابل تعویض
- مانع از تعریق پا
کفش طبی زنانه کد ۸۴۲۸
- جنس: چرم مصنوعی
- مقام در برابر خوردگی
- سبک
- طبی
- شیک و زیبا
- نحوه بسته شدن یکسره
- کفی کفش قابل تعویض است
- سایز: ۳۷،۳۸،۳۹،۴۰
این کفش طبی زنانه در سایزهایی که در بالا ذکر شده است موجود است و شما عزیزان با مراجعه به سایت پذیرنده میتوانید محصول مورد نظر خود را خریداری کنید.
کفش طبی زنانه مدل SR-CHSHMI
- جنس: چرم مصنوعی
- زیره بادوام
- سبک و راحت
- طبی
- نحوه بسته شدن چسبی
- انعطاف پذیری بالا
- این کفش در دو سایز ۳۹و۴۰ موجود است.
کفش طبی برای چه کسانی مفید است؟
- کسانی که از درد خارپاشنه رنج میبرند.
- کسانی که در ناحیه انگشتان و پنجه ی پا احساس درد میکنند.
- مناسب خانم ها در دوره ی بارداری
- برای خانم های شاغل و کسانی که ساعات زیادی از کفش استفاده میکنند.
- خانم هایی که کودک کوچک دارند.
- مناسب خانم هایی که دچار دیابت هستند و در ناحیه ی پا دچار زخم هستند.
اهمیت استفاده از کفش با کیفیت
از آنجایی که ممکن است ساعات ها از کفش برای پیاده روی و فعالیت های روزمره استفاده کنید، باید کفشی که خریداری میکنید از استاندارد های لازم برخوردار باشد تا در آینده سبب مشکلات جسمی نشود.
کفش های متفرقه: کفش هایی که از کیفیت لازم برخوردار نباشند و استاندارد های پزشکی سلامت پا در آنها رعایت نشده باشد، موجبات مشکلاتی از قبیل زانو درد، کمر درد، پیچ خوردگی پا و … میشود. پیشنهاد میکنیم برای پیشگیری از ابتلا به مواردی که ذکر کردیم، حتما از کفش های باکیفیت و استاندارد استفاده کنید.
پیشگیری: کفش طبی موجب درمان دردهای پا نمیشود، ولی همانطور که میدانید پیشگیری بهتر از درمان است پس برای اینکه به مرور زمان دچار مشکلاتی از قبیل خارپاشنه یا احساس درد در ناحیه پا و کمر نشوید از کفش طبی مناسب استفاده کنید.
- بخوانید: ۱۲ مدل شال و روسری رنگ طوسی
نکات قبل از خرید
پنجه ی پا: برای خرید کفش طبی زنانه آنچه بسیار مهم است راحتی پا در ناحیه ی پنجه است، قبل از خرید حتما به اندازه ی پنجه توجه کنید. در صورتی که پنچه ی کفش باریک باشد و در آن ناحیه احساس فشار میکنید از خرید آن اجتناب کنید، همچنین اگر در ناحیه پنجه، پا بسیار آزاد باشد ممکن است موجب زخم ناشی از ضربات به پا شود.
مقاومت: مقاومت کفش به معنای سفتی آن نیست. یک کفش طبی زنانه ی استاندارد از زیره و رویه ی باکیفیتی ساخته شده است و به مروز زمان دچار پارگی یا در رفتن زیره ی کفش نمیشود.
سایز: حتی اگر بهترین کفش طبی زنانه را خریداری کنید، اما در انتخاب سایز آن اشتباه کنید، آن کفش خاصیت طبی بودن خود را عملا از دست میدهد و دچار آسیب به پا میشود. خیلی از خانم ها فکر میکنند اگر یک سایز بزرگ تر خرید کنند بهتر است و احساس آزادی بیشتری در کفش دارند اما این کار کاملا اشتباه میباشد زیرا ضربات ناشی از بزرگ بودن کفش خود دچار آسیب میشود. لذا کفشی را خریداری کنید که کاملا سایز شماست نه کوچک نر نه بزرگ تر .
- بخوانید: ۱۰ مدل کفش کوهنوردی زنانه
پاشنه پا: کفش طبی زنانه باید در ناحیه ی پاشنه پا دارای ضربه گیر باشد تا ضرباتی که ناشی از راه رفتن به پا وارد میشود دفع شود، در غیر این صورت در آینده گودی و پاشنه ی پا دچار تاول و آسیب میشود. ضربه گیر یا دفع شوک در کفش طبی ضروری است.
سایز پاشنه: از آنجایی که بسیار از خانم ها علاقه ای به کفش صاف ندارند بهتر است حداکثر پاشنه ای که خریداری میکنید چهار سانت باشد، زیرا پاشنه ای که بالای چهار سانت است خاصیت طبی بودن خود را به کل از دست میدهد و با کفش های مجلسی و فانتزی فرق چندانی ندارد.
جنس: همانطور که پیشتر گفتیم امروزه کفش های طبی معمولا از بیاله تهیه میشوند. بیاله نوعی چرم مصنوعی و جایگزین چرم طبیعی است. این جنس بسیار نرم و انعطاف پذیر است و همچنین مقاومت بالایی دارد.
ناحیه پشت کفش: ناحیه ی پشتی کفش باید از کیفیت بالایی برخوردار باشد و بعد از چند بار پوشیدن فرم خود را از دست ندهد. در صورتی که قسمت پشتی کفش از جنس مطلوبی برخوردار نباشد موجب تغییر فرم و در نهایت از پا در آمدن کفش میشود.
قسمت زبانه: برخی کفش طبی زنانه دارای زبانه نمی باشند اما در کفش هایی که زبانه دار میباشند این نکته ضروری است که زبانه از جنسی نرم استفاده شده باشد و داخل چرم کمی اسفنج کار شده باشد.
زیره ی کفش: کیفیت زیره ی کفش بسیار مهم است. طبق قانون اصناف کیف و کفش فروشان زیره ی تمامی کفش های فروخته شده باید دارای ضمانت یک ساله باشند. در صورتی که به هر دلیل زیره ی کفش از رویه جدا شد میتوانید کفش خریداری شده را به فروشنده تحویل دهید تا تعمییر شود. بهترین جنس زیره ی کفش پیو و پی وی سی میباشد.
- بخوانید: راهنمای خرید کرم ضد جوش فوری
کفش طبی ارتوپدی زنانه
اگر دنبال خرید بهترین کفش ارتوپدی زنانه هستید. باید به مواردی چون جنس کفش و کفی آن توجه کنید. برخی محصولات موجود در بازار دارای کفی هایی با قابلیت ماساژ حین راه رفتن میباشند و به طوری کلی، وزن بدن را به طرفین پا منتقل میکنند، این ویژگی باعث میشود در راه رفتن های طولانی مدت کمتر احساس خستگی کنید.
- بخوانید: راهنمای خرید بالش طبی برای خواب
قیمت
قیمت کفش طبی زنانه به عوامل مختلفی چون کیفیت ساخت، نوع چرم، نوع زیره و نوع برند آن بستگی دارد. برای خرید کفش طبی دنبال جنس ارزان قیمت نروید و سعی کنید تا آنجایی که بودجه ی شما بهتون اجازه میدهد کفشی مناسب و با کیفیت خریداری کنید زیرا همانطور که در بالا اشاره کردیم خرید کفش بی کیفیت و ارزان قیمت جز آسیب به پای شما چیزی به همراه ندارد. پس به جای این که دنبال کفشی ارزان قیمت یا گران قیمت باشید دنبال کفشی باشید که استاندارد های لازم را داشته باشد و از قیمت مناسبی برخوردار باشد.
مطالب پر بازدید:
امیدواریم از مطالعه ی این مطلب لذت برده باشید. ضمن به اشتراک گذاشتن این صفحه با دوستان خود از شما دعوت میکنیم مقاله ی راهنمای خرید بهترین کتری و قوری را مشاهده کنید.
ممنون از مطلب جامع و کاملی که در مورد کفش طبی زنانه نوشتید
ممنون که مطالعه کردید
اگر امکانش هست برای خرید بهترین کفش طبی زنانه برای من ایمیل ارسال کنید.